Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Voordelen van e-scooters in de bebouwde kom

Voordelen van e-scooters in de bebouwde kom

Sharing is caring

Ondanks de onzekerheid als gevolg van de gezondheidspandemie van Covid-19, blijft de e-scooter groeien. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het verplaatsen per motor of scooter, vooral als ze in een stad wonen. Velen van jou kennen de voordelen van rijden op twee wielen al, maar als je een van die mensen bent die erover denkt om in deze sector te stappen, zijn hier de belangrijkste voordelen van het gebruik van een scooter in jouw dagelijkse leven.

Files

Ze zijn wendbaar en hebben toegang tot een aantal gebieden met beperkte toegang en speciale rijstroken. Het huis kunnen verlaten met de exacte tijd om naar je werk te gaan zonder je zorgen te hoeven maken over hoeveel minuten je onderweg zult zijn, is een luxe die velen al hebben ervaren.

Van deur tot deur: zeg vaarwel tegen het zoeken naar een parkeerplaats

Een andere manier om tijd te besparen en ons comfort met de scooter te vergroten, is het parkeergemak. Grote steden zijn voorbereid op iedereen die zich op twee wielen voortbeweegt, en in veel van hen kunnen motorfietsen of scooters op de trottoirs worden geparkeerd (altijd ordelijk). Hierdoor kunnen we alle tijd die we verspillen aan het zoeken naar een parkeerplaats zo dicht mogelijk bij onze bestemming als we met de auto gaan, vergeten. Tweewielers dragen ook bij aan een vermindering van de verkeerscongestie met 50 tot 70%, wat een aanzienlijke vermindering van de uitstoot van fijnstof in de atmosfeer betekent. Dat is de reden waarom veel steden geen verkeersbeperkingen toepassen op tweewielige voertuigen en hun mobiliteit in binnenstadsgebieden of lage-emissiezones toestaan.

Individuele mobiliteit

Naast het besparen van tijd in files en het vinden van een parkeerplaats, betekent mobiliteit met de scooter het verwerven van absolute onafhankelijkheid. Je bent niet langer afhankelijk van dienstregelingen van het openbaar vervoer, stakingen of verbouwingswerken die zo gebruikelijk zijn in metro- of treinstations. Individuele mobiliteit. Naast het besparen van tijd in files en het vinden van een parkeerplaats, betekent mobiliteit met de scooter het verwerven van absolute onafhankelijkheid. Je bent niet langer afhankelijk van dienstregelingen van het openbaar vervoer, stakingen of verbouwingswerken die zo gebruikelijk zijn in metro- of treinstations.

Gemakkelijk in gebruik

Tweewielige voertuigen, en vooral scooters, zijn heel gemakkelijk te rijden. Wie kan er niet fietsen? Nou, met een paar praktische lessen en kennis van de verkeersregels in de stad, kun je met gemak een e-scooter Krimpener-Waard besturen. Scooters hebben geen versnellingen en de remmen zitten net als bij fietsen op het stuur, maar zijn omgekeerd gemonteerd.